Monday, December 27, 2010

GOAL!!! 3-0

Malam tadi, kami ramai2 tengok perlawanan bola kat Kg. Teluk Sareh, rumah PIL. Si Husna and Syifa' terlopong and tercengang2 je bila kami jerit gol!!! :) Kelakar budak berdua ni.

Tahniah buat team Malaysia sebab berjaya kalahkan Indon last night. Tp ini baru 1st game, tunggu 2nd game next week!

Hopefully kita berjayalah merangkul kejuaraan ini! Dah lama sangat mengidam kan. 3-0 tu belum boleh confirm lagi, tp insyaallah ada je rezeki kalau dah berusaha kan :)

ps: macam tak lama lagi nak kendengaran coach Rajagopal dapat gelaran dato' pulak :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

7 comments:

ApasH said...

bab coach dapat datuk tu...sama je dgn hubby akak cakap semalam..hehehe..

takpe la..tanda penghargaan kejayaan dia membimbing pasukan Malaysia.

wan nurul hezrina abd halim said...

tulah huda..seronok nengok bola semalam.sampai humairapun cakap goalll sb papa n mummy dier jerit kuat2.sampai terangkat2 kaki maira=)hehe

bestkan?setelah 14tahun tuhpun g finaljer tak menang.nie harap msia belasahlagi masa lawan kat indon nnt

nieda said...

hubby nieda dari minggu lepas pujuk ng tgk kt stadium tapi dgn kuasa veto wife dia NO NO NO..haha..bkn apa indon pun boleh tahan fanatik, kang gaduh tak psl2 plak.

mlm td hubby tgk kt kedai mamak. Gaduh dgn humaira punya psl, si kenit tu nk tgk PHDC..

Anyway, congrates pd pasukan malaysia

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

cayalah mesia...
terkezut beXXX ai bler asben jerittt goalllll... sib baik ai tak goal terus, huhuhuuh..
hrp2 kemenangan berpihak kat mesia gak rabu ni.. pas, umum cuti la gamaknyer.. hehehehh:P

Nia said...

suspen nak tunggu lawan kat indon nanti..iee,..harap2 la ada rezeki kita..

Fieza79 said...

tak melayan sgt semalam tgk smbil update blog..tp dh dgr hubby jerit tu tahu la mesia menangg...hehe

Mask-roll said...

yep! 3-0..weeeeeeeeeeeeee



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi