Friday, December 10, 2010

Her Workstation

Susah nak halang bila dia dah mula mengadap.
Orang lain ada workstation, dia pun nak juga.
Nak dihalang nanti macam tak bagi dia explore, tak berkembang pulak pemikirannya.

So, nak tak nak kena layankan saja.
Dia dah besar kan. Bak kata Siti aka mama mia 'Budak kecil, ragam besar' :)
Bila dah hadap tak nak berhenti pula, anak oh anak! Ummi cium banyak2 kang...baru tahu.



close up



ok, ini workstation Husna



mata sempat juga jeling tv...

Sy dan abahnya ada plan nak belikan dia meja and kerusi khas untuknya tp tak ketemu yg sesuai. Any suggestions everyone?

Kerusi dalam picture tu memang dah lama ada kat rumah ni, biasa buat lepak2 duduk kat luar. Tp sy dah basuh and bawa masuk dalam rumah. Husna suka panjat2 dan duduk atas kerusi pink tu.

Ada juga plan nak belikan dia lappy sendiri. Ala bukanla yg macam kita punya, tp yg untuk belajar tu kan. Tp not now la, tunggu dia 2years ++ kut.


till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 comments:

NM02 said...

kat toy's R us banyak yang cantek2.. cuba skodeng

*azni* said...

wahh,husna tgh update blog ummi yer..hehe..

Ieda Al-Habsyi said...

comel! pandai mengadap laptop :)

Nia said...

haha,..comelnya Husna dan work stationnya tu..kalau ada lappy sendiri nanti. bleh la Husna kerja lebih tekun lagi..:)

chugie said...

bijaknye lah dak tecik ni ye..

Fieza79 said...

budak tecik ni dh pandai ngadap lappy ye...ish..ishh

wany said...

jejln cni.. bc entri n klik nuff.. jom join contest.. hadiah menarik.. sy dah tag u.. tq

aisya said...

comelnye die dgn laptop..
hehe



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi