Tuesday, December 21, 2010

Husna dan upin ipin


*credit google*


Husna dan upin ipin tak adalah macam isi dengan kuku :) Tp bila dia dengar lagu tu dia automatik akan joget2la :) Comel je kan tengok budak kecik joget.

Tak adalah kemaruk sangat. Hehe. Tp dia akan layan jugalah sekali sekala tu. And akan terjerit2 jugalah bila nampak upinipin punya iklan kat tv or poster upinipin dalam magazine or kat mana2la yg ada kan.

Baru2 ni masa pergi Jeli, kami jalan2 kat Bukit Bunga. Beli toto 2 (2 for RM80). 1 for me, and 1 lagi for MIL. Ibu abah sy ikut juga, so my ibu beli 2 set toto with bedsheet (2 for rm96 after tawar menawar).

Then ternampak bantal upinipin made from Thailand :) Harganya RM10 saja. So, sy belikan untuk Husna. Suka juga dia. Malam tidur kat guest house dia peluk2 sebab benda baru kut. Memang gitula budak2 bila dapat benda baru kan :)


bantal upin ipin



Husna golek2 kat ruang tamu dgn upin ipin :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

9 comments:

NM02 said...

best kan shopping kat bukit bunga. mcm2 ada..

hadina said...

budak budak mmg teruja dpt brg baru...cm kite jugak kot..hehehehe

atfina said...

eeii...bess nyer.. i pon nak cari satu gakk aa untuk my doter....

Fieza79 said...

kat sana mmg byk kan bantal ala2 gitu...kfieza punya kaler merah..bkn budak2 tu punya tapi mama depa ni yg lebih2 buat bantal peluk malam2...hehee

ezan said...

huda.. bukit bunga tu kat mana? mana tau leh g gak.. :P

nieda said...

humaira mmg giler upin ipin..

*azni* said...

sama la ngn idul..suka upin ipin gak..

chugie said...

mostly kids memang suka upin ipin kan? sebab dorang ni cute!!

ade yg sampai x lepas2 nak tonton upin ipin ni.. buat ms ni sy x ajar fatin tengok upin ipin lg, takut nanti die melekat! :D

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

sama cam balqis la ni peminat tegar upin & ipin



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi