Thursday, December 09, 2010

Husna visit UIA

Hari Ahad lepas, otw nak balik Perak from Sg.Buloh, kami singgah UIA Gombak hantar Pakcik Husna.

Dah lama juga tak singgah UIA, last bulan Ogos hari tu kut. Selalu pergi pun sebab singgah hantar Pakcik Husna aka Epi, my bil. Lama lagi nak habisnya adik ipar sy ni, 2012 kut.

So, berhenti rest2 jap sambil lihat2 keindahan UIA. Husna sukala dapat lepas. Tp muka dalam gambar langsung tak ada makna. Masam je sebab tengah tak sihat lagi time tu kan.


muka mencuka je :)



belakang tu kereta atok...


Duk berlari cari cat. Isk3! Peminat haiwan sungguh budak ni, sama abahnya. Lama juga lepak2 UIA hari tu, tp students ramai tak ada lagi, tengah cuti sem kan. Foreigner je ramai. Nak balik jauh agaknya, tak ada duit ke kan.

ok till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

9 comments:

Faryza said...

ishk3 ape garu2 ni cik husna ??

wan nurul hezrina abd halim said...

bestnyer jenjalan..alohai cian dier tak chat..padanlah muka masampun

Fieza79 said...

lamanya nk hbs belaja si adik tuu...

Husna masam je..

Syigim said...

uia mmg uni terlawa di msia hihihihihii

~ uia alumni ;)

SyidaGorjes said...

tak pernah pegi uia, walaupun sekangkang kera dgn umah =)

Izan Ishak said...

alolo...ciannya muka dia masham je... dah lama tak jalan2 uia~

hadina said...

alahai rindu lah pulak time belajo kat uia dulu2..
comel lak husna ikat rambut..

Naz Nur Nhazzla said...

i9
$ alah..rindunya ngan uia

~farhana fabulous~ said...

comelnyeee dieee...



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi