Wednesday, December 08, 2010

Jom Terjah IKEA!

Lama dah sy tak jengah IKEA ni. Lama sungguhla orang kata, sejak menjak duduk Paka dulu... now duduk pulak Manjung. Last pergi time sy student kut. Tak ingat dah. Saja lepak2 The Curve then pi makan2 kat IKEA nun.

Payahla nak pergi. Kalau dekat dengan rumah best sikit kan...boleh pergi selalu. Sy suka IKEA sebab banyak pilihan. Harga pun boleh tahan :)

Now, IKEA ada sale kan. Apa lagi kawan2 yg dekat tu pi la terjah sebelum terlambat. YES kan! Sy memang teruja tp nak pergi tak ada pulak encik abang outstesen KL, if tak boleh menyinggah sebentar kan.

Great saving seh!~



More info klik SINI


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

hadina said...

ina pun suka gi IKEA...
last pegi bulan 8 hari tu..ade jugak lah borong sikit wat balik paka. :)

nieda said...

kalau pergi IKEA tak sah tak shopping. byk brg menarik kt sini

NM02 said...

lama gile tak p ikea. kalu p sane, musti mau makan meatball. ah sedap.. ah sedappp

wan nurul hezrina abd halim said...

tak bape nak rajin g ikea tapi bila sekali masuk tak rajin pulak nak kuar.hehe



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi