Friday, December 03, 2010

Kami nak pergi MAHA

Lepas solat Jumaat tadi, encik abang khabarkan may be jadi nak pergi MAHA.
Encik abang suruh call abahnya (sy kan PA encik abang bab2 call famili dia :))

Abah in law sy ok je, esok tak kerja katanya. So, bolehla pergi esok pagi ke Serdang tu. Malam ni gerak ke Saujana Utama, port lepak rumah my sil.

COnfirm last 2 days ni penuh manusia yg amat kat MAHA tu kan. Hopefully perjalanan kami lancar dan tiada masalah. Amin.

Jom2 jom heboh2 kat MAHA. Ada sesiapa yg nak pergi juga esok? Meh kita gather2 kat sana jom!


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

*azni* said...

nak ikuttt...

hadina said...

bagusnya huda n family ek..jauh gak nak g jln tu...



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi