Friday, December 24, 2010

Lepak di Pangkor

Salam Jumaat :)

Ada yg bercuti ke hari ini? Esok cuti Krismas kan. Kami mungkin duduk rumah saja, rehat2 kan badan.

Ok, nak cerita last Tuesday sy bawa adik2 dan ibu abah lepak2 kat Pangkor. Saja jalan2 cuci mata dan shopping sikit2.

Almaklumlah, rumah dengan Pangkor ni dekat sangat kan. So tak payah tunggu hari cuti pun boleh pergi. Tp encik abang tak ikutla, dia kerja. Kami je la yg pergi berjimba2 :) Adik2 sy bercuti seminggu sambil mereka datang Manjung nak ambil ibu abah sy bawa balik ke Johor.



at terminal jetty

gambar dulu b4 naik feri


Kami keluar jam 10am, naik feri jam 10.30am dan arrived Pangkor jam 11am. Elok je la cuaca mendung2 tp tak hujan. Sejuk je macam kat Cameron Highlands pulak :) Terus jalan2 kat Pekan, tak berbelanja sangat pun, ramai juga orang hari2 biasa ni. Nama pun cuti sekolah kan.


kat papan tanda pun jadila :)




ini paklang Husna


Husna dan atok


Husna and paklang lagi

Jam 2.30pm kami dah naik feri nak balik Lumut. Letih juga jalan2 lepak2 gini. Hehe. Next time insyaAllah adik2 sy kata nak pergi sewa chalet kat Pangkor sambil boleh cuti2 .


tunggu feri nak balik Lumut


gambar lagi dengan paklang


gigit2...



ok till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

Fieza79 said...

dkt ehh..best senang nak g bila2 masa pon...kami penah sampai pangkor baru 2 kali...padahal dari kulim takde la jauh sgt...

kfieza suka beli hasil laut kat Lumut...kalu g tu mmmg borong sakann..!

~Ifa~ said...

best la ye dekat dgn rumah.xyah nk planning2 kalu nk g pangkor.cuti krismas nie duk rumah aja ye.

salam perkenalan dr saya.

nieda said...

comelnya Husna..suka tgk pic husna

wan nurul hezrina abd halim said...

pernahlah dulu masa tingkatan 3 pergi pangkor island.trip sekolah.pastuh dah tak g dah..suka sangat kat sotong kering.adaker kat ci2?



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi