Thursday, December 23, 2010

Malware scan and detected

:(
:( :( :(

Rasa hampeh juga sebab terkena serangan malware ni. Apa nak dikata, dah nak kena kan.

May be disebabkan sy rajin duk berbw ke blog orang2 yg dah memang kena malware ni. Tak apalah, apa nak buat. Sekarang duk scan lagi.



Banyak pulak rupanya...huhu...tengok tu yg nama shakat tu...adeh, sabar yer Huda!
Siapa lagi dah terkena? Sila angkat tangan!!!

Moral: jangan klik mana2 blog sesuka hati, boleh :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

chugie said...

sama lah nasib kite huda.. dh kene juga. tp biasanye bukan sebab kite berbw je tau.. tp dr chat box jugak. kalau de mangkuk2 hayun yang dtg kat chat box, and bila klik nama die kuar address ntah ape2.. better close je.. sebab tak tau dr mana dtgnye dorang ni, dan tujuannye nak kita dpt virus ni!

geram kan?

Nia said...

kalau computer ada talian internet ni, memang gitu le. rajin le malware menyerang..huhu. kena buat mcm Huda ni, kena rajin scan kan.

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

pernah pakai antivirus ni kat laptop, tapi now hubby pakai yang lain plak kita tak terer sangat bab2 ni tau pakai je boley?

Fariz Finie Family™ said...

huhu.. haritu ada virus kt pc office.. nasib baik tk teruk. klw tk cnner th..:)

nieda said...

selalunya malware dtg dari blog yg famous. yang ada letak iklan byk2...senang sgt nak kena. Nieda dh byk kali kena, plg latest sabtu lepas. masa search blog sorang blogger yang famous. habis celaru lappy.

wan nurul hezrina abd halim said...

selalu malware nie banyak dapat kat blog2 yang join geng blogger jugak so hati2lah..letih ek nak scan



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi