Monday, December 20, 2010

Merembat di F.O.S

Sabtu lepas, kami ke Ipoh melawat atok Husna (FIL) di Ipoh Specialist Hosp. Atok Husna berehat2 saja 3 malam di hospital sebab darah tinggi. Lepas dah chek out from specialist, kami semua berjalan2 ke Ipoh Parade.

Tak ada nak beli apa pun, tp sempatlah juga merembat beberapa barang. Singgah di F.O.S, konon2 tengok2 je...sudahnya terbeli juga :)

Baju Husnala, apa lagi kan. 3 helai RM30. Bolehla kan. Encik abang pun merembat 2 pasang long pants untuk kerja. Sy tak beli apa pun sebab mula2 tu tengok nak beli maternity long pant tp tak jadi sebab color white, sy nak cari brown tp dah abih :( Tak pela, next time kut ada rezeki lain kan :)



Husna punya...

dan yg di bawah ini tp color purple...Husna suka tolak2, ummi dan abahnya nak belikan building blocks tp yg ini juga dia beriya2 nak...maka belilah juga RM12.90 kat Parkson.

*credit google*


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

chugie said...

sy pun suka sokmo bila dpt ke FOS ni.. sure akan beli baju fatin punye.. baju2 die cantik2 + murah juga..

nieda said...

comel baju husna.hari tu pun nida dh rembat kt fos 3 helai rm30.kalau sehelai rm13 kan??hik

Fieza79 said...

bes nya soping..pesal huda tak rembat jgk..elok2 sdg berbelanja tu..rembat la apa2 je pon..hehe

Zefa NorAsmara said...

kereta sorong mcm Maryam Nabihah punya.. dah patah dah pun asyik sorong2.. ibu seletip balik je..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi