Thursday, December 23, 2010

Nak bagi penghargaan kepada mereka

Sy nak bagi penghargaan kepada kawan2 di bawah ini sebab baik hati sangat.

Selalu datang jenguk blog sy dan memeriahkan majlis :)
So, kepada kakak2 dan kawan2 di bawah ini sila berikan full details kawan2 yer ke emel nhak_1103@yahoo.com.

Ada cenderahati untuk anda. Tak mahal mana tp bolehla dijadikan kenangan untuk kita semua :)
Harap sudi menerimanya :)



  1. *azni* (17)
  2. Fieza79 (15)
  3. wan nurul hezrina abd halim (13)
  4. nieda (11)
  5. hadina (10)
  6. ♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ (10)
  7. atfina (10)
  8. chugie (9)
  9. Faryza (8)
  10. NM02 (8)
InsyaAllah di lain waktu if ada rezeki lebih sy beri kepada kawan2 yg lain pula :)

ps: seronok kan bagi hadiah kat kawan2, rasa macam dekat je kawan2 tu dengan kita.


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

10 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

nama kita tersenarai, suka2 TQ ye ni kira ole2 mengejut ...

chugie said...

eh.. nama chugie tersenarai lah.. ekekekek:D yeay! yeay! gembira nye arini...

tq huda.. tq husna..

Fieza79 said...

wahhh..kfieza dpt lg..suka nyaa..tq huda..!

tak sia2 dtg jenguk sini selalu..hikk

td dh tinggal kan address kat komen box tekaan tuu...

NURUL said...

Wahhhh bestnya.
salam kenal :)

*azni* said...

kan betul..ade gak hadiah utk peneka paling slh..haha..tq beri2 mucho huda..syg u lah!

Faryza said...

tq huda.. dh lama x tak komen.. ehh 1 minggu je.. dh turun nama aku nasib baik ada rezeki dpt gak.. hantar ngn hadiah azri ye..ekkekekekeke

azri lahir 17 hb kul 7.10 mlm...pembetulan.heheh
tq utk pengumuman anda.hehehe

wan nurul hezrina abd halim said...

wah ngah sakit kepala huda dek selesme...tapi ilang cket selesme bila baca link awak tuh=)

tq huda..nnt nurul wat entry

wan nurul hezrina abd halim said...

i lap u huda..hehe tetiba jer dapat keychain...tq dear..mmuuuah

NM02 said...

wahhhh.... sangat suker.. nnt kita email alamat ye. skang ni masih bercuti. patut la soh send alamat. hikhikhik... lebiu huda!!!

hadina said...

tq byk2 huda...
sori lmbat email..ina balik kg baru ni...ina dah email td...check ek kot2 tak dapat...
tq again... :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi