Thursday, December 02, 2010

Pandai bergaya macam ummi

Update terkini perihal kesihatan Husna.

Panas masih ada lagi, tp takla teruk macam malam tadi, Alhamdulillah.
Susah mahu makan ubat si kecik ni, kena bertarung siap silat baru dia bukak mulut.
Pagi tadi payah sungguh nak ajak mandi, siap jerit2 dalam bath room.
Payah nak ajak dia tidur.
Payah nak ajak dia makan, tak ada selera la tu tp boleh minta nak makan coklat...adeh.
Dalam demam2 tu sempat suruh ummi ambil gambar.
Nak kepit dengan ummi juga, nak nyonyot... sy masak tadi macam lipas kudung.
Lunch tadi abah dia balik asyik nak kepit dengan abah.

Now, baru boleh tidur tp tidur di atas ribaan sy. Lenguh juga kaki ni sambil menaip entry petang ini. Gigih umminya kan :)



gambar petang semalam...


Alahai anak ummi :)
Esok kamu akan genap 20 bulan @ 1 tahun 8 bulan. Susu ummi ada lagi ke sayang? Beriya kamu nyonyot. Rezeki kamula sayang ummi.


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

chugie said...

ekeke..tang siap bersilat tu yg x leh tahan tu ekeke:D

kalau huda nak tau, dulu fatin sangat lah susahnye nak makan ubat tau! siap bersilat juga lah..

tp sejak dah tau, yang kite kene puji memuji, bg kate2 yang melambung kat die, baru senang nak makan ubat tau!

A N A K - A N A K K U said...

erm sebaya rupanya anak kita nie erk...heheehhe,susahkan bila anak x sihat, pada sy biarlah sy y dmm teruk drp anak...atleast kita pandai gak bwk diri, anak tue...adoiyai risau hati nie..pepepun cepat sembuh yer....nak beli sesuatulah nie...hehehe

*azni* said...

wah..dah besar dah rupenye kakak husna ni..ptt la nak dpt adik dah..izzul lak arini genap 1thn 1bln..

nieda said...

comelnya husna pkai spek

Nia said...

kalau anak sakit, memang kita ni sgt susah hati kan. harap2 Husna cepat sihat ya.

yatie chomeyl said...

amboi husna, siap pakai spek lg tu..silau mata eh? hehe



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi