Wednesday, December 01, 2010

Peminat Solivite

Pernah dengar solivite kan? Yg Fimie Don jadi model iklan tu. Rasanya memang sedap, sy pun suka sangat. Kalau sejuk lagi sedap dan menyegarkan.

Husna pun paling suka minum minuman yougurt tu. Sedap katanya :)

Kalau beli mesti sampai 2 pack so boleh tahan 2minggu stok untuk dia minum. Dahsyat2! Abah dia siap cakap, bankrupt abah :)

Pagi2 bangun mesti nak minum solivite dulu. Baru nak makan benda lain, itu kalau kat rumah ni la. Kalau kat kampung ke dia tak kisah. Sebab dia tahu dalam peti ais ummi tu mesti ada stok solivite. Tp tengok gakla, if dah habis dia tak mintak :)



tangan Husna la tu...tak bagi ummi ambil gambar solivite dia :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

ezan said...

leh geng ngan sarah la husna ni... sedap kan...

Izan Ishak said...

kalau minuman cam ni mmg sold out sekelip mata je kat umah k.izan ni. tak kiralah solivite ke, nutrigen ke..vitagen ke...sume layan~

sempat tu tgn husna enteprem~

chugie said...

fatin peminat vitagen!! kalau ke rumah wan nye, sure kena pau punye bila g kedai!

p!nkerton said...

athirah pulak suka vitagen, bgi solivite dia takmo. memilih pulak ;p

Fieza79 said...

Irfan dan Anis suka vitagen je..solivite dorang belom penah cuba..

nieda said...

hehe,,x penah cuba utk humaira, selalu vitagen je



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi