Thursday, December 30, 2010

Penangan bola sepak piala AFF 2010

Selesai menonton piala suzuki aff 2010 malam tadi, oh yer Malaysia menang kan. Eceh! Satu Malaysia sudah tahula puan Huda! :)

Sy duk sembang dengan encik abang, susu enfagrow Husna sudah habis. Nak pi beli kedai semua dah tutup kan, time tu jam 10pm.

Tiba2 encik abang cakap, "jom Giant! siap cepat!!!!"
Err...sy pun baru teringat Giant tutup jam 11pm :)

Kalutla kami siap2 ala cowboy. Ala sarung tshirt dengan maternity pant sudah. Malam2 siapa nak tengok? :P Terus pecut ke Giant. Ramai juga yg memilih untuk shopping time ni. Bukanla kami saja yg ada kat Giant tu yer.

Ambil susu, diapers Husna and beberapa lagi items such as roti, biskut dan bawang. Ops! Bawang merah kat rumah dah habis, kenalah beli kan.

Then, time nak bayar...tiba2 Husna nampak ball kecil2 dalam beg kat depan kaunter tu. Erm, sy tengok2 je la, encik abang tanya... "nak beli ke?"

Sy angkat bahu tanda tak sure. Encik abang suruh ambil je la. Husna dah terkinja2 nak dapat ball yg banyak tu. RM34.99 saja harganya. Lepas je bayar terus dia yg grab dan bawak sendiri. Slowla si kecik ni berjalan, langsung tak nak letak dulu ballsnya dalam troli. Balik tak terus main sebab dah terlelap otw balik rumah :)

So, pagi tadi bangun2 terus nak main balls nya ni...jom tengok aksi dia dengan ballsnya.



inilah rupa balls yg banyak tu...



ajak abah main sama...abah khusyuk layan news kat tv...



banyak kan balls nya :)



seluk jangan tak seluk...



tu dia...sampai ke dalam bakul dia masuk :)


Itu dia penangan bola sepaknya kan. Budak2 pun tak boleh tahan, inikan orang dewasa. Yahoo! Malaysia menang!!!

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

MrS. F!zA said...

eh best plk tgk bola tu.. anak fiza mmg suka main bola..

'NuReeN' said...

best nyerr... bkn setakat boleh simpan bola mcm2 mainan leh letak beg tue besar.. klau elly ni mmg dia akan buang bola2 tue yg plak yg msk dlm beg tue.. ;)

*azni* said...

husna pon boleh muat dlm beg tu..sungguh kuat pengaruh bola nih..hehe..

nieda said...

mula2 enjoy layan anak dgn bola kecil tu, lama2 nanti pening tgk rumah berselerak..

hehe..humaira pun ada bola tu. mummy nyer malas nk kemas, so bola itu sudah kena sorok



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi