Tuesday, December 21, 2010

Sy menang tp tak tahu bila masa nak pergi ambil hadiahnya

Mak aih...tajuk panjang tak hingat!!!

Sy ada suka2 hantar artikel untuk 'Kongsi Tips Bersama' kat majalah Mami&Baby last month. Tips untuk bulan Disember 2010, Caraku Tidurkan Anak. Sy baru beli majalah bulan Disember tu malam tadi selepas tahu result thru emel petang semalam.

Sangat tak sangka, rezeki sy terpilih as a winner. Dapat barang dari woodwards hadiahnya. Alhamdulillah :) Sy ni bukanlah sangat nak menulis tp adakalanya mungkin disebabkan faktor suka membaca novel suatu ketika dulu jadi macam terbawa2 masuk ke dalam gaya penulisan :P



Tp kan, macam mana and bila masa nak pergi redeem hadiahnya sy pun tak sure :). Kat KL nun jauh. Hehe. Boleh suruh mereka pos parcel tp mahal jugakla weh. RM20 kosnya. Huhu. Apo nak dikata. Kena discuss dengan encik abang pasal ni nanti.


ini yg mereka emel and attach kepada sy...


Kawan2 ada pendapat nak beri? sila2, sy pun pening ni...tq ek!

psst: nanti sy sharekan tips yg sy hantar tu kat blog :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

12 comments:

Mummy Zara Sofea said...

ank sy pun pnah menang 1 salah satu contest dlm mami baby..tp punyelah jauh nkambik gift tue..tangguh2, last2 burn je...

*azni* said...

wah,menang saje huda ni..tahniah ye..

CuppyCakeMommy said...

congates22..nanti saya cekidout ok..btw ni no hp hubby saya
012-7905415

ezan said...

wah tahniah huda!!!! x sabar nk tunggu tips tu..

SyidaGorjes said...

kene amik cepat!ada expired date tak?

chugie said...

emm x boleh suruh siapa2 ambilkan ke? kalau boleh, mintak sedara mara yang tgl kat KL je amik.. kalau x leh gak, nampaknye huda kene lah dtg ke KL ni, bleh jalan2 kan?

Papa Mifz said...

pos kan parcel tu je sudah...rasanye kos ke KL lg mahal kan....??

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

la nape tak cakap kalo tak leh kita amikkan sebab kita baru je amik hadoah balqis kat opis mami & baby ni minggu lepas. pastu leh kita pos kan kat huda...

EiJa ZaQuaN said...

Tahniah.., ohh lepas ni bole la baca tips yg menang tu.., eija jarang baca mami&baby..selalu beli PA&MA jerk..

Huda said...

Thanks for cadangan kawan2 semua :) sy rasa better minta tolong sesiapa amikkan kan :) tqvm

wan nurul hezrina abd halim said...

wah ada tips tidokan anak.nnt huda publish tau.maira tuh payahla nak tdo.lambat sokmo

wan nurul hezrina abd halim said...

tahniah menang lagikan contest



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi