Friday, December 10, 2010

TARA: Kemenangan berpihak kepada RIch&Rich


image source here


Last night, memang tertunggu2 juga TARA ni. Sebab finale kan.
Permulaan yg sengit, tetapi diakhiri dengan kegembiraan kepada semua teams yg bertanding di peringkat finale ini.

Tahniah kat Rich&Rich from Filipina! Ikut sy, nak sangat Natasha & Hussein menang but depa tak cukup luck.

Encik abang pula pilih Michele and Claire from Singapore but mereka pun dah terlewat sikit kan. So far, okla. Season ini memang banyak kebetulan :)

Congrats to all winners (3 finale)!!!!


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

yatie chomeyl said...

alamak, baru cadang nk tgk kat you tube malam td..pastu terlupa..sekali dh baca pulak pememnganya kat sini hehehhe, dh x surprise la nk tgk mlm ni kui3x

hadina said...

dah habis dah...kite tgu next season lak

atfina said...

tu laa... i dok igt minah singapore tu bleh menang..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi