Friday, December 03, 2010

Wow! Bonus encik abang masuk 15hb ni :)

Encik abang duk khabarkan bonus akan masuk 15hb ni. Sy hanya mampu jawab Wow! :)

As long as yg sy ingat. masa tahun pertama kami kahwin dulu encik abang ada invest sebahagian duit bonus tu masuk Tabung Haji kami. Lepas tahun tu dah tak ada dah :)

Bukan saja tak nak tambah tp ada pula keperluan lain yg terpaksa kami tunda hajat tu. Macam mana ni bang, ikut turn kita 2023, sempat ke nak kumpul duit? Hehe.

Takpelah, rezeki ada di mana2 kan. Tak tahun ni tambah duit tabung haji tu, next2 year masih boleh kan :)

pssst: sy plan nak mintak sikitla duit bonus encik abang tu, camne? ok tak? hehe...


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

Fieza79 said...

best arr dpt bonus...huda..bleh je minta sket..hehee

ujung thn ni mmg penat anak dua2 masuk sekola...si adik baru nk msk sekola thn ni...alahaii

ApasH said...

ok je..mintak je Huda..harta sepencarian..hahaha..

yatie chomeyl said...

nk buat peli pe tu huda? mintak2x hehehe *sibuk2 pulak tolong jd cheerleader* ngeeee

*azni* said...

woww..best dgr tu..hoyehh1hoyehh!!

hadina said...

bagus lah tu menabung dlm tabung haji...mudah mudahan termakbul impian :)

huda,kite yg duk umah ni boleh kot mintak sikit...hehehe bukan org lain pun,isteri tercinta jugak

Faryza said...

setuju!!!



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi