Tuesday, January 04, 2011

3 Idiots

Apa nak cerita? oh yer berdasarkan title, ada sesiapa yg dah tengok 3 Idiots? Film Hindi ok :)
Sy berkesempatan menontonnya pada hari Ahad bak ru ni sebab astro bg tayangan percuma kan kat astro fiesta.



credit google


Ok, selain sy yg tengok...encik abang pun layan ok :) Katanya, cerita tu lain dari yg lain tak sama macam cerita hindi yg lain duk tayang lagu and joget2 je kan. Jalan ceritanya memang syok habis dan funny :) Moral story pun bagus, nilai persahabatan dan kasih sayang famili :)

Pelakonnya pun mantap, si kacak Amir Khan dan si jelita Kareena Kapoor. Sy suka. Rasa nak tengok lagi. Ada ke jual dvd nya ek?


till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

12 comments:

A N A K - A N A K K U said...

heheeheh inilah cerita terbai ksy tgk...dah bnyk kali tgkpun x jemu, member kat opis siap leh hafal lagi...sbb citer nie pakaian x over, dan mesej tue smp...

ibu_Arifa said...

saya tengok!!! bestkan.. suka sangat layan citer amir khan ni.

(kebetulan ter'sama pulak, saya ada buat entry pasal citer ni jugak semalam..tp dah set utk schedule entry pagi esok)

A N A K - A N A K K U said...

huda jom join giveaway nie...sy dh tag awaq.....
nie url nyer
http://www.izamirridzwan.com/2010/12/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

Ummi Iman said...

I loike tOo..
mmg besh.. tOuching giler kan..
plg besh part AMir Khan jadik bidan terjun.. huhu..

NM02 said...

uittt... lama giler tak layan hindustan.. windu plak kat shahrukh khan, arjun rampal dan yg paling saya suker giler.... dino moria.

nieda said...

x tgk pun..hehe

anyway thank keychain..dah selamat sampai..tq ya

Fieza79 said...

tk tgk la huda...huhuu best ye..

haii lawo header baru...sori baru dtg sini...bizi urus kan Irfan sekolah...

chugie said...

emm nape sy x tau ade cite ni? :P

Ummi Hanie said...

wahaaa...saye n hubby pun layan citer ni 2 kali ! bestt..plg gabra scene branak tu..mantop

Nadia arRumaisha said...

dlm banyak2 citer hindi, saye suka Rani berlakon.....hihihi

Nia said...

saya pun senang tertarik kalau cerita hindi tu lari dari konsep dia yg biasa. baru la menarik kan.

wan nurul hezrina abd halim said...

ermm sempat tgk kejapjer.masnie kat melaka nak alik ke pjaya so tak sempat..mmg aii kaki industant taw so aii mmg suka tgk



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi