Tuesday, January 25, 2011

Berbaloi juga masuk contest majalah

Before this kan sy pernah beritahu artikel sy terpilih dalam majalah 'Mami&Baby' untuk ruangan 'Kongsi Tips Bersama'.

Semalam sy sudah pun dapat hadiahnya. Suruh mereka poskan saja. RM20 kos pos. Anje tak dapat ambilkan sebab kalau tunggu Anje may be hadiah sy ni akan burn :) (it's ok anje :)) Dah kira lewat gak baru nak suruh pihak Todays Publishing poskan tp mereka ok je.



berat seh kotak ni...



bukak2 nampak hadiah utamanya iaitu Gripe water...3 botol



ada hadiah2 sampingan
bib,
penyepit kuku,
dvd baby,
spoons



also barang2 from Scholl...

so, rasanya berbaloi juga kan mengerah idea mengarang artikel hari tu :) Alhamdulillah. Rezeki untuk sy dan keluarga.

Anda bagaimana? Suka join CGL tak?


till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

15 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

WAH BESTNYA, kita minggu lepas baru amik tu pun hubby yang pi sorang2, adei tak terbuatkan entrynya, esok la kot...

Ieda Al-Habsyi said...

best2 nyer, barang2 tu leh tahan gak harga dia kan, untung! :)

wan nurul hezrina abd halim said...

wah sukenyer..nurul tak trylagilah contest kat majalah.baru selak majalah,mek merak datang nak suruh citer ape isi majalah tuh..

Mummy Zara Sofea said...

bestnye...
sy pnh menang contest baby dlm mami baby, pstu tlupe nkcollect hadiah, burn je..barang2 pigeon..

Fariz Finie Family™ said...

wah seronoknya..
murah rezeki..:)

chugie said...

wah..syoknye huda. memang berbaloi2!

ibu_Arifa said...

bestnyer..banyak pulak tu..mmg berbaloi kalo menang.
teringin nyer nak join juga...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah Huda...
cayalah, bertambah semangat lagikan nk join memana contest.. =)

Sherry said...

congrats they are wonderful gift

Zefa NorAsmara said...

Kak zefa x pernah lg joint GCL kat majalah.. tp kat blog ada juga joint 1-2 GCL.. Tahniah Huda.. :-)

Nia said...

uik,.patut la sampai RM20 belanja posnya..banyak hadiah! syoknya! rezeki kan.

SyidaGorjes said...

akak selalu jugak menang contest majalah,tapi menang perfume, spa etc.

Mask-roll said...

wah..best nye huda.... teringin plak nk joain...tp xde mase la plak...bz keje..kalo x bz keje..bz dgn family plak...huhuhu

Fieza79 said...

tahniah..best nya mmg berbaloi kan..

ezan said...

bestnya... memang berbaloi2.. nape la ezan ni xde bakat nk join contest2 ni.. kalo ada kan best.. :P



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi