Tuesday, January 25, 2011

Bersiar-siar di petang Ahad

Salam semua,

Pagi ini bersiaran awal sikit. Petang ni insyaAllah nak ke KL, esok encik abang ada seminar dekat area KLCC setengah hari je. Boleh sy pun bersiar2 di KLCC esok kan :) Siapa mahu belanja sy lunch? :)

Ok, ini berbalik pada title...last Sunday tu kami bersiar2 di Lumut. Saja bawa Husna jalan2 tengok laut sebab encik abang bz seharian buat report.

Sampai2 Lumut tengok banyak gak orang melepak sama. Penuh parking area waterfront tu. Sy belikan Husna ais krim roti :) yummy.

Jom layan gambar2 candid ini.




ummi mithali :)




abah mithali? :)



berapa kali berhenti daa..nak suapkan si kecik ni ais krim :)




jalan2 tengok laut...


Sebelum balik tu, kami sempat singgah playground aka 'menan' itu bahasa Husna :)
Penat kejar dia panjat tangga semua...lasak si kecik ni...




sempat lepak di 'menan'


ok till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

p!nkerton said...

wah husna bawak basikal pi jetty tu! hehe tak penah terpikir pulak, next time nak bawak jugak la :D

Puan ApasH said...

lengang plak lumut ahad lepas yer..cam tak ramai org je..

Fieza79 said...

ambik angin pangkor...lama tak gi lumut...

kira esok aktiviti 2 in 1 la..berseminar smbil mkn angin...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah best nya jalan sambil angin sepoi2 bahsa...klik HB untuk husna

wan nurul hezrina abd halim said...

sekali nengok tempatnie mcm kat pjaya pulak.hikhik..enjoykan?

baek2 panjat tuh husna oii

chugie said...

huda nak dtg KL ye? jauh berjalan tu ye... bleh singgah ICE ROOM kan? :D



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi