Friday, January 21, 2011

Bila Cuti...smart kasual macam mana yer?

Salam Jumaat :)

Semalam cuti umum kan, sy pun tak ada mood nak berblogging saja fokus kat family :)
Paginya encik abang ajak pergi opis dia sebab ada kerja sikit nak buat. Husna bantai lepak dan punggah semua barang dalam opis abahnya.

Then, kami ke restoran Beriyani kat Manjung ni pekena roti boom, nasi lemak dan nasi beriyani kambing. Yuhuu! Meriah makan2nya. Tp sorry tak ada gambar :)

Lepas makan balik rumah, PIL dan Kak Long's family singgah rumah kejap. Depa nak pergi Tesco baru. Sy dan Husna follow sekali except encik abang, katanya dah hari2 pergi. Jalan2 Tesco ada dalam 2 jam juga. Balik tu, lepas Zuhur sy berkejar2 ke stesen encik abang semula sebab ada AGM Pelitawanis, sampai ke petang. Memang letih semalam. Banyak aktivitinya. So far, best juga gang2 Pelitawanis Manjung ni sebab semuanya friendly juga macam kat Paka. Malam ni dinner Pelitawanis pula. Apa nak pakai eh? Temanya smart kasual.

Ada idea tak?


till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

*azni* said...

wah..walaupun cuti busy gak huda ni..

Izan Ishak said...

cuti yg tak namanya cuti kan huda...

*jgn lupa amik gambar dinner mlm ni ye~

Mask-roll said...

smart kasual tuk mamy kan lawa2 huda...survey2..kat tenet pon boleh survey..huhu

Fieza79 said...

jeles nya korang dpt jenjalan semalam...patut la tak online pon..

smart kasual...hurmm belasah je Huda hehee...



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi