Thursday, January 06, 2011

Bila tangga jadi tempat photoshoot

Selamat tengahari semua!

Sudah lunch? Sy nak share sikit2 Husna bergambar di tangga.
Actually, ini semua candid saja. Sy tangkap laju2. Dia buat banyak memek muka. Langsung tak senyum :)



sambil makan roti



selamba je dia...



hai ummi! :)
muka sama muat batang tangga tu...hehehe


Now, dia ada sedikit ngada2. Sometimes tak nak turun or naik tangga sendiri. "mi dokong.." katanya.

Jenuhla ummi nak bawa perut dengan dukung dia lagi :) If abahnya ada, abahnya la jadi mangsa. Adeh apa pasal si kecik ni ngada2?

psst: Nurul, Huda start preggy adik Husna masa umur Husna 1 tahun 5 bulan rasanya, dalam bulan puasa. Dia bantai juga susu umminya. Sudahnya sekarang dah tak ada susu lagi, dia nak tak nak kena minum fm.


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

SyidaGorjes said...

kita pun dah tak dukung aqid sejak dah preggy.oooops!hehehehe

chugie said...

huhu.. tangga pun jd lah ye husna?

huda, sama pee'l ngn fatin lah huda oi... menguji kesabaran betul tau. time2 kite memasak tu, time tu lah die mintak dukong.. alhai.. senget umminye ni.

Huda said...

syida - opsss!suspen je :)

chugie - hehehe..tu la psal, jenuh nk dukung perut dh penuh :)

hadina said...

hati hati main kat tangga tu husna...

nieda said...

comelnya muka masuk kt celah2 tu

wan nurul hezrina abd halim said...

baekk baekk husna nnt jatuh tangga yang oii



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi