Thursday, January 06, 2011

Cantik tak?

Motif letak tajuk, 'cantik tak?' ???

Sy nak tanya kawan2, cantik tak yg dalam gambar di bawah ini?

Eh, bukanla sy...sy tahu sy ni comel je tak secantik Rozita Che Wan :)

Itu, dalam gambar tu sudah ada watermark. For the 1st timela kan sy sudah ada watermark sama macam orang lain juga. Sy malas nak buat sendiri. Alhamdulillah, ini adalah pemberian personal from Nadia. Dia buatkan untuk semua peserta yg join GA dia tempoh hari. Thanks Nadia!



Cantik, sy suka tulips sebab tu request Nadia letak tulips. And of course ada color purple2 sikit. Sy suka purple dan pink.

Kalau sesiapa nak watermark macam ni, cuba tanya Nadia kut dia boleh open order ke kan :)

Cantik tak? *eceh macam Eric Leong pulak*

ps: im waiting for blog badge/dolly free pula sebab hari tu menang top referrer blog Nia. Alhamdulillah rezeki berganda akhir2 ini :) Thanks kawan2 semua :) oh!kalau dapat blog header or template free pun mesti best kan :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

12 comments:

NM02 said...

cantek............ secantek bunga tulip tu. akekekeke...

chugie said...

cantiknye.. tulips lagi.. my fav flower! kalau sy nk buleh tak? ekekek:D

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

shantek.. free lak tu..
neway tahniah, makin berseri2 le gambo pasni.. ;-)

hadina said...

nice watermark n color ...
tahniah krn sudah memiliki watermark sendiri...secantik empunya blognye.. :)

[-suziey-] said...

nice..simple..kita ade gk watermark tp xpakai dh..kita cpt rasa boring..hiks..nnti la pakai balik:p

Huda said...

NMOZ - macih :)

chugie - boleh2..hehehe

leily - alhamdulillah dpt free :)

hadina - hehe..macih :)

zuziey - ala pakai la kak suziey..hehehe

Fieza79 said...

cantek...dn yg pening free...hehee

SyidaGorjes said...

cantiknya!

yatie chomeyl said...

tu latest pic huda eh?

Huda said...

kak yatie - yup latest la tu :) tembam sikit kan..

wan nurul hezrina abd halim said...

wah purple sungguh bunga itew

wan nurul hezrina abd halim said...

eh lupa nak jawap chanteeekkk



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi