Friday, January 14, 2011

contest oh contest

Masa breakfast bersama encik abang pagi tadi, tiba2...

Tiba2 je encik abang cakap,

"Huda buatla contest baby comel kat blog..."

err...terkesima sekejap sy. Apakah?*LOL* dalam hati je la.

beliau sambung lagi...
"hadiah abang sponsor..."

WOW!

"buat contest then orang boleh vote..."

adeh!!!

banyak juga sy tanya lepas tu, tp encik abang cakap yg lain fikir2 sendirila apa yg patut. Hadiah dia memang fully sponsor.

Masalahnya sekarang, APA CONTEST dengan TEMA yg COOL ek u all rasa?

Cute baby with toys dah banyak yg buat,
Cute baby with mom and dad pun dah ada.
with CD dah ada.
cute baby tidur dah ada.
cute baby makan dah ada.
cute baby pakai baju kaler tu kaler ni pun dah ada.
cute baby smiling pun ada dah.

oh oh!

apa lagi? sy pun dah lupa.

PENING ni!!!
Ada sesiapa sudi suggestkan?

kalau menarik cadangannya sy bagi hadiah tp 1 je la, and of course hadiah yg sempoi je :)

Tqvm!


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

9 comments:

hadina said...

bestnye cik abg nak sponsor hadiah...
mmg byk contest baby skrg ni...
herm..buat contest baby nangis ke...hehehe

NM02 said...

cute baby kenyit mata sebelah

Fieza79 said...

sporting asben Huda siap bagi plan nak buat contest...nk spnsor adiah lg...bleh la tu buat la...

idea tkda la Huda...ala pape jela asal contest...hehe

eB ezrin said...

tang nak vote tuh problem... sbb eb dh tutup fb... huwaaaaaaaaaa....

aper kater wat baby having fun? >_<

chugie said...

wah.. bagus tu huda..

emm kalau nk simple, buat je tajuk ni : 'kontes bayi comel by HUDA'

x yah pening2 nak pikir, kontestan pun bleh cari gambar dengan senangnye

Faryza said...

contest baby cute with heloo!!!
HEEHEHEHE

aisYah (", said...

buat la cute baby laughing lak..
hihihi :D

kakyong said...

memang banyak dah tema cute baby ni...

& kalo part vote2 ni, kdg2 susah sikit le... tp terpulang la pd puan penganjur.. sponsor dah ade kan...

*azni* said...

contest baby gosok gigi..baby with toothbrush..dan dan je kan..hehe..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi