Tuesday, January 11, 2011

Cuti2 Cameron Highlands (part 2)

Usai mengerjakan solat Asar, kami keluar sekejap nak cari makan.
Destinasi kami ke Berinchang iaitu pasar malam depan balai polis. Since masih renyai2 hujannya, kami tak bershopping banyak.

Beli sayur2 an segar, asparagus tentunya. Dan nasi goreng ayam untuk dinner malam tu. Encik abang sempat rembat jagung manis mentah dan strawberry fresh dari ladang.



tengok tu hujan...orang lain berpayung,
kami selamba je :)



Husna dan ummi...



cuit2 hidung pulak :)



payahnya nak ajak Husna senyum sama...



sempat juga grab selipar tu satu...


Balik from pasar malam, kami makan dulu. Solat boleh jamak kan :)
Encik abang masak maggi dan sotong (kami beli untuk bbq malam Sabtu)
Tengok tv gitu2 je...badan dah penat.
Siap mandi semua barulah boleh rehat2 kan badan.



time to sleep...



Husna dan abah...



beraksi sebelum tidur :)



apalah gaya si kecik ni tidur...letih sangatla tu :)



bersambung lagi part 3 nanti~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

7 comments:

wan nurul hezrina abd halim said...

cumil topi tuh..mesti sejuk gilakan dahlah skang musim ujan..seronokkan jalan ttmpt sejuk..

pernah gak bawak merah g sane masa 5bulan umur dia

chugie said...

pasar malam brinchang ni memang best.. ada tak jumpa ketam ngan udang tempura yang besar2? pastu de jeruk jambu..adui.. sayur die pun segar bugar kan.

Fieza79 said...

mesti byk borong nie...penuh la esbox dgn sayur mayor kan...

SyidaGorjes said...

teringin nak pegi cameron.last pegi masa belum kawin

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

so sweet la husna kita pun ada pi pasar ni, ada jual strawberry coklet kan, kita pi genting time hujan sama cam huda pi cameron time hujan, tak best nak jalan2

nieda said...

org kata kt cameron, jagung sedap. tak pernah lagi beli. kt pasar mlm brinchang mmg byklah

Huda said...

nurul - ini 2nd time husna..1st time dulu masa dia 2 bulan :)

chugie - ada2..tp sy x beli..sy beli nasi goreng ayam je..

kak fieza - wajib beli sayur2 tu..fresh kan :)

syida - jomla pegi lg :)

anje - aah musim ujan x syok jalan2 tp alhamdulillah sabtu n ahad x ujan dh :)

nieda - mmg pun jagung manis :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi