Wednesday, January 05, 2011

Dah dapat ke?

Perihal hadiah jom teka saya di mana hari tu...kawan2 dah dapat ke?

Begitu juga dengan kawan2 yg sy beri penghargaan. Sebabnya, adik sy kat Johor yg tolong post kan. Sy tak dan nak keluar pergi post office and beli setem.

Katanya, last week dah pos semua kecuali atfina may be semalam dia baru poskan sebab baru dapat address kan :)

So, harapnya semua terima dengan senang hatila yer...Adik sy pilih random je keychain2 tu...dia main masuk je dalam envelope :) Dan sy lupa nak suruh dia tulis envelope tu dari siapa. Adeh. Kawan2 boleh agak2 la kan.

Insyaallah ada rezeki lebih sy bagi lagi hadiah best2 next time ok :)

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

11 comments:

NM02 said...

kita baru je dapat hari ni... yey yey... maceh awak

Ieda Al-Habsyi said...

nak nak heheh :)

chugie said...

ye..sy dh dpt ptg semalam..

nanti kite posting kan ek!

Fieza79 said...

hahaa lum lg pon...best nyaa...

SyidaGorjes said...

baru je dapat tadi.
thanks so much.
tapi huda tak letak address,terasa macam ada peminat pulak.hehehehe

ApasH said...

saya lom lagi. Tapi x tau le kalau dah terima kat umah.

atfina said...

saya belom terima lagi...x pe...nanti kalau dah dpt sy update...

wan nurul hezrina abd halim said...

dah dapat yang penghargaan tuh..tak sempat nak wat entri=(bz bonar...

tq key chain yang sangat cute dah gantung kat batch kerja pung..nnt ada masa nurul wat entry k

nieda said...

tq, nieda dah dapat tau

Huda said...

ok semua..kalau x dpt bgtau yer :)

Faryza said...

dah dpt.. sampul dh koyak skit.. nasib baik key chain tu tak meluncur keluar..kekeke
tq



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi