Tuesday, January 04, 2011

Dia layan ini pulak

Alahai Husna...

Sy duk belek2 3D animation dalam you tube. Sy teringat pulak...dulu time studi, kami ada buat project assignment by group.

Group sy 4 orang. Oh yer, baca je sini. Kawan sy dah lama upload kat you tube tahun 2007 kut. Eh jap, sy konvo 2008, ha betullah tahun 2007 kami in group buat project for class. Dengan Sir Azmi. Guna Maya sikit dan 1 lagi software sy sudah lupa :)

Sudahnye...Husna ni duk mention nak lagi...nak lagi...dia suka pulak layan animation tu. Huhu. Tak jadi kerja ummi nak oiii! :) Sebab lagu dia best kut. Sampai tertidur2 :)

Ada sesiapa nak tengok? Meh layan sama :) Nanti jangan salahkan sy pulak, kalau anak2 kawan2 pun nak ulang tengok kartun tu. Hehe.



Selamat berhibur :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

chugie said...

ekekek.. i like to move it! move it! lawak betul tengok, patut lah husna suke..

Ieda Al-Habsyi said...

janji dia layan, kita pon senang ati kan :)

Huda said...

chugie - itu la psal..lagu tu dia suka..hehe

ieda - layankan je la..tp keje lak x menjadi :)

Fariz Finie Family™ said...

huhu.. cute sungguh :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi