Monday, January 24, 2011

Dinner Pelitawanis

Jumaat lepas, sy berpeluang pergi dinner bersama Pelitawanis Jana Manjung.
Tema seperti yg dinyatakan, smart kasual. Sy bantai pakai maternity blouse dengan long skirt.

Simple sudah asalkan menepati tema :)

Majlis berlangsung di Batik Virgo Resort, Teluk Batik. Jam 8.30pm macam tu baru start. Ramai yg datang lewat sikit sebab Maghrib lambat kan :)

Makanan dihidangkan secara buffet, ok je la. Sebab free tak perlu bayar apa2 kan, datang makan je. Nasi dan lauk2 yg menyelerakan. Gambar makanan sy tak ambil sebab dah lapar sangat, malas nak pegang kamera :)

So far, majlis meriah jugala dengan ada acara penyampaian hadiah untuk anak2 cemerlang dalam upsr, pmr dan spm. Ada acara meraikan hari lahir ahli pelitawanis untuk Nov-Jan. Kek sampai 3 biji and sedap sebab tak banyak cream :) Ada kerusi bertuah, meja bertuah, kuiz dan nyanyian lagu Pelitawanis. Berakhirnya majlis sekitar jam 11. Bising juga encik abang sebab balik lambat. Pelikla dia, lambat sangat. Biasa kalau kat Paka dulu jam 10.30 tu dah sampai rumah :)

Jom tengok gambar la...ada sikit2 je. Sy malas nak bangun2 tangkap gambar :) Boleh?



ambil gambar banner pun dari jauh :)




sedapnya kek ni, ada kismis ada badam kat atasnya...tak bercream ...yummy





sy dan Kak Rafeah, wife kepada pomen encik abang
(electrical dept)




meja kami bertuah :)




kotaknya boleh tahan besar...




kalut nak bukak hadiahnya :)



ini yg kami dapat...bekas yg comel :)


ok itu je susulan dinner bersama ahli pelitawanis jana manjung last Friday :) overall semuanya happy dan kenyang.


till next~



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

Puan ApasH said...

lamanya dah tak gi dinner camtu..huhuhu..

chugie said...

bestnye dinner.. free lg! kami pun bakal ade company dinner minggu ni, x sabar nk makan2!

hadina said...

comellah hadiah yg bertuah tu...husna tak ikut ke?

SyidaGorjes said...

pegi dinner,pastu dpt hadiah.
sangat best!

wan nurul hezrina abd halim said...

last g dinner masa uitm dulu..pastuh enggak ado..sok sek sok sek..sedih.tapi chantek n cute arr bekas tuh.

Huda said...

kak apash - huda pun setahun sekali ngn pelitawanis :)

chugie - free je..makan smpi kenyang :)

hadina - husna x ikut..abah jd mister mama :)

kak syida - best2 :)

hezrina - comel kan :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi