Friday, January 07, 2011

Dora The Explorer versi Husna

Malam tadi, tengah syok sy melayan tv, abahnya pula sedang lepak2 di meja makan,
suddenly si kecik ni...

"mi, nak beg...nak akai..."
Sy pun jengukla apa dia buat.

Ok, rupa2 nya dia sedang angkut beg pink ni suruh sy pakaikan.
Then siap pakai beg,
"min ate mane? nak akai min ate..." (min ate = speck / cermin mata)
Sy pun pakaikanla speck mata dia tu.

Huhu. Anak...anak...layankan sajala yer. Kalau part berangan atau berhias bgla kat Husna, memang pantang kita puji, cantik, comel, dia akan buat and buat lagi :)





gigih bawak beg naik car...



baru nak naik car...



beg hijau tu pun dia nak pakai juga...tak padan dengan badan kecik...



get ready to school...


Ada macam Dora The Explorer tak kawan2? :)
tp ini versi Husna la...hehehe


till next~




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

[-suziey-] said...

hahhahahaha lawak la husna..adeiii..dh la beg beso dr tuan..ekekek:D comel jek..ngn spek pink beso:p

chugie said...

huhu.. aksi2 camni yg buat kite rs happy n tersenyj je tengok anak2 kan?

makin petah bercakap dah si husna ni ye..

ibu_Arifa said...

hihi..luculah..mmg dah mcm dora dah tu..hihihi

anak saya pun peminat dora jugak..leh jd geng dora lah nnt.

hadina said...

ala tomeinye husna...nak gi school dah ke..lps ni boleh lah ummi hntr gi sekolah.. :)

ezan said...

comel la husna ni. pakai beg tu nak g mana? school ke?

wan nurul hezrina abd halim said...

alahai cumil tolll.chantek spek



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi