Monday, January 03, 2011

Header 2011

Since last week sy berusaha keras mengedit dan create new header untuk blog sy ni. Dah lama duk pakai gamabar Husna tu kan, nak juga pakai yg new one :)


header lama tp masih disimpan


Sy guna Photoshop je. Itu pun simple je sy buat. Sy punyalah malas nak guna lasso tool untuk edit gambar. Sudahnya sy guna marque tool je untuk grab masuk gambar dalam header :)
Apalah, nama je belajar graphics and multimedia time degree tp tak apply kat blog sendiri.

So, inilah hasilnya. Simple saja. Asalkan orang boleh nampak. Soon, kena letak pic adik Husnala bila dia keluar kelak, insyaAllah.



header untuk 2011


Kalau cun, kawan2 komenla cun yer. Kalau buruk cakapla buruk...sy tak kisah :)

till next~



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

11 comments:

chugie said...

cun lah ni huda... saya suka!

ezan said...

cun.. suka tgk gambar huda 1 family. loving family... buatkan utk ezan gak leh? hehehehe...

Huda said...

chugie - hehe..tq2!

ezan - macih sbb puji cun..biase je famili kami :) err..huda x terer sgt ezan :)

wan nurul hezrina abd halim said...

wah chantek sunggung senyuman itew=)huhu..baru jelas muka huda guna header nih..

so semangat ada header baru n pada tauh 2011 yang baru nih..

Izan Ishak said...

cantiklah huda...mmg bagus kalau pandai buat sendiri kan. k.izan ni mmg tak reti photoshop sume tu. nak2 mintak org tolong buatkan je~

Faryza said...

lawa..tp mcm ku kenal pic itu..dimana dan bila.ekekekeke
kasi pic baru laaa perut buncit..skang nk serah tahta mak buyong kat ko.aku dj kempis.heeheh

Three Musketeers said...

Makkkk~~~ Pandai nyer guner Photoshop tue. Kiter tak pandai sangat, aper-aper tools dalam Photoshop tue. Setakat nak cerahkan or gelapkan gambar jer kiter reti...:)

atfina said...

Cantik rumah baru... i like !

Huda said...

nurul - tq yer beri komen :)

kak izan - hehehe..bantai2 je tu kak :)

faryza - gambar terbaru bersama mereka ber2 tu xde lg..adeh..payah nak ajak bergambar kalau x iyer2 :)

three musketeers - hehe biase2 je..

atfina - thanks yer :)

Mask-roll said...

cantik sgr header baru.. i like~~

mas pon nk tkr header la..blh x?? tiru ummi..hhehe

Faryza said...

sape sudi buat header baru utk aku?hahhaah



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi