Monday, January 31, 2011

Hobi Mengumpul FM

Hai kawan2,

Sudah bersarapan? Last week sy terima hadiah from ms lollypop aka wani dan juga nadia. Sy menang GA mereka. Thanks to both of them. Hadiah2nya cute belaka, sy suka :)



ms.lollypop bagi fm London
nadia bagi bekas untuk letak pen tu


Rasa happy sangat dapat fm London tu sebab tak pernah sampai kan. Kalau fm Europe yg sy ada dalam koleksi sy tu pun sebab encik abang belikan masa dia outstation Swiss dan France last 2009. Also ada fm dia jalan2 kat Disneyland sana. Encik abang pun suka kumpul fm macam sy. Sama2 faham :)




sebelum ni dah pernah paparkan fm sy ni...



close up sikit...



fm singapore pun ada...last year encik abang outstation sana...


Pasti ramai yg suka collect fm ni kan. Yg sy pernah baca blog kak fieza79, suziey.com, mama zharfan, mommy ayu...ramai lagi suka collect kan :) Best2...suka sangat..

psssst: Puan tanah auto publish entry ini, beliau masih di Desaru :)


ok till next~



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

9 comments:

nieda said...

sama ngan saya suka kumpul fm

chugie said...

sy pun suka kumpul gak.. belah2 europe x pernah dpt lg, tp kalau belah2 asia tu dah de 2 3 koleksi.

CuppyCakeMommy said...

suka gak..tp tak bestnya skang ni habis freezer calar balas sbb mia main fm tu..huhu

[-suziey-] said...

niceeee....hiks..kt pn suka collect..tu yg buat pakatan exchange FM :) kalau interested meh ler join the pakatan..ekekek:D

Anita, Mummy Adzryl said...

yeahh. nit pun suka. penuh dah 1 fridge. nnt nit tempek pix. hihihi.

SyidaGorjes said...

cantiknya fridge.
kalau la umah akak bole buat cenggini......

Fieza79 said...

alorr..FM huda menarik2 lg...kak fieza punya bese2 jer...tp mmg best kumpul2 FM kan...

Fiza's said...

wah, hobi kt samer la...

hadina said...

banyaknye...sampai nak penuh peti tu... :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi