Wednesday, January 12, 2011

Hope ini BE baru

Dah lama sangat tak dapat BE baru ni, yg ada pun tinggal 2 je. Yg lain semua sudah jadi ME.
Harap2 yg sedang main2 kat blog sy sekarang ini akan jadi BE la sooner or later. Huhu.

Oh Nuffnang! Boleh ke sy dapat BE baru? Please, please, please...





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 comments:

hadina said...

moga-moga berjaya... :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sama lol kite, BE tinggal 2 aje sudah, hukhuhk..
nk merasa yg barunyer gak tahun baru ni.. :P
hrp2 gitu la ekk.. =)

Fieza79 said...

sama la kita pun..iklan tgh menari nari nie...hrp2 la kan...

Izan Ishak said...

insyaAllah...harap2 ye lah ni BE baru...gedik2 aje kat sini. nom nom...

chugie said...

same lah kite huda..

Puan ApasH said...

same le kita..dah lebih seminggu ni takde BE baru. Yang ada pon static je earning dia..

nieda said...

moga berjaya..nieda punya BE pun dh stop

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

moga berjaya, kita pun dok target gak BE tu dan akhirnya dapat gak merasa



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi