Thursday, January 06, 2011

Jom terjah almari si anak dara

Masa kami baru2 pindah sini, kami duk sibuk memilih perabot baru sebab duk Paka dulu semuanya sudah ada di kuarters.

Maka, duk pilih2 perabot ternampak almari baju untuk budak. Terus saja sy suruh encik abang masuk dalam list pembelian. Sebab mudah nak store semua pakaian Husna. Banyak juga, umur baru setahun jagung... baju dah berduyun2. Aii... anak dara kan :) Itu pun ada sebahagiannya sy dah simpan dalam beg lain sebab dah tak muat and jarang pakai.

Tp, sila abaikan mess semua ni yer... time sy snap all those piccas, Husna baru lepas memunggah :) Dia jenis pantang nampak ada bakul baju kosong dalam bilik kami, confirm dia akan seret dan bawa ke almarinya ni. Lepas tu dia punggah kain baju dia masuk dalam bakul tu. Jenuhla umminya ni mengemas semula. Alahai anak! :)




ini rupa almari Husna...




bahagian untuk menggantung...



tingkat 2 is for baju tidur and towels...
bersepah2 dibuatnya...



bahagian 1 untuk pakaian siang...
those tshirts, shorts, skirts ke kan..letak sini la



atas sekali sy simpan gown...
berterabur pasal Husna baru lepas punggah...


ok tu je,

sy ajak,

chugie
nieda
ezan
nurul hezrina
kak yatie
kak suziey
kak syidagorjes
kak fieza79
kak izan
cuppycakemommy
kak apash

untuk terjah sama almari anak2 mereka dan post entry :)
sharing is caring right?

siapa2 lagi nak show sama pun boleh..suka2 je..hehehe..


till next~




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 comments:

[-suziey-] said...

comelnye almari..colorful lagi..hiks..aisey ni kena tag ke ni..adeiiii jenuh la nk tunjuk baju2 yg berterabur dlm almari aQeel.ekekek:D

chugie said...

bestnye husna de almari camtu..
fatin x de lah.. cuma ad drawer je.

nanti kite snap2 piccas drawer tempat simpan baju fatin ye..

psst: takutnye nak show.. sbb memang x semenggah! ekekek

Faryza said...

cantik almari husna... amir kosing almari bbesor.uhuhu byk gak baju dia. skrang dh tinggi baju muat tp senteng..tggu mama keja nnt br cari baju baru..hahahah

Fariz Finie Family™ said...

wah comelnya almari husna..

CuppyCakeMommy said...

hehehe..diorang memang pantang kan tgk baju baju yang dah berlipat..sibuk je memunggah..ok ok..nanti saya snapp..lagi serabut rasanya almari mia nanti..ekekek

nieda said...

kena tag anak dara punya almari..kite pkai drawer aje. nanti kita up kan citer yer

ApasH said...

alamak..malu la..almari Qaseh pon mcm Husna punya. Cuma color hijau je pintu tu. Pintu tu 2 dah tercabut gara2 ganasnya Qaseh & Mama..hahaha..

wan nurul hezrina abd halim said...

waaaaa tak maulah bersepah..k nnt kemas dolu baru i post almari tuh..hehe.pakaian merah banyak..

nnt minggu depan akan ku sahut cabaranmu huda



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi