Thursday, January 13, 2011

Kaki kecil selipar besar

Alkisahnya, ada seorang budak tu kan...dia sedikit perasanla kan.

Kakinya kecik tp perasan nak pakai selipar yg besar ini.



red shoe...


Selipar dalam rumah ni sy beli masa kat CH kelmarin sebab tak tahan sejuk lantai mozek nya :)
RM10 tu sanggup pergi beli kat pasar malam Brinchang. Cun kan :)

Dan selipar itu seperti jadi hak milik seseorang yg berkaki kecil ni pula.
Ke mana2 dalam rumah ni dia akan pakai. Tengok mood dialah...kalau teringat dia pakai.
Walhal sy ada belikan yg size kecil untuknya tp tak nak pakai pulak. RM7.90.
Huhu. Anak...anak...



siapakah pemilik kaki kecil ini?



inilah budaknya...



suka sangat pakai...kalau terbukak pandai pulak marah :)


Ada siapa2 anak2 mereka pun suka pakai shoe besar ke?


till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

9 comments:

Puan ApasH said...

Qaseh pon ske. Pantang opah gi sidai baju kat luar sure dia ikut cepat2 sarung kasut mana yang dia ske. Selalunya sandal Mak Long dia jadi mangsa. huhuhu

[-suziey-] said...

haahaha..tp comel.so xpela..accepted:p

Fieza79 said...

hahaa...biasa la tu Huda...anak2 ni sll suka sgt nk menerai kasut org dewasa..

kfieza lupa nak rembat kasut CH tu sepasang aritu...dok ralit apa ntah lupa gitu je..

yatie chomeyl said...

sama macam Nazhan jugak la husna ni hehe

Hidayah said...

hehehe..Jose saya siap sarung kasut abah dia lagi tau..ptg kuar umah selipar kita dulu dia amik,dia punya tak pandang ponn

ezan said...

ada.. sarah.. selipar kecik xmencabar agaknya. hahahaha...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

comel je dia teringin nak satu tu beli la untuk huda satu beli warna pink tau

hadina said...

rasenye budak2 kecik mmg cmtu kot yer...suka nak try yg org besar punye...tak ketinggalan lah, farhah pun sama..

chugie said...

same lah dengan fatin.. kasut ummi pun jadi die sarung kat kaki tu.



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi