Wednesday, January 05, 2011

Kami ke IKEA

Ok, nak cerita last Friday, 31hb Dis 2010 kami jalan2 kat IKEA.

Asalnya encik abang kata nak pergi 1 Utama, sudahnya cancel last minute. Dia terasa nak jalan2 IKEA. Lama sungguh tak ke sini. Encik abang suka pergi IKEA sebab nak ambil idea untuk deco rumah.



dah penat lari2, dia lepak sini jap :)


Ramai juga pengunjung yg datang ke IKEA. Apa sy beli?



beads set ni untuk Husna...dah lama nak beli, baru dapat :)



cawan kalerful, tempat letak sudu tu & holder


Tu je la 4 items sy beli kat IKEA, yg lain tu sy rasa bukan keperluan so sy tak membeli :). Time nak bayar sy minta plastik and harus bayar 20sen. Ok itu sekali je kut sy bayar...lepas ni if shopping area KL sy wajib bawa beg sendiri untuk elakkan kena bayar plastik :) Everyday ok no plastic bag kat IKEA ni :) *almaklum, lama tak datang, manalah tahu kan*

Then, kami jalan2 ke IKEANO pula, sebelah IKEA tu la kan. Saja jalan2. Buang masa.



Husna dan atoknya



Husna


Ada toyurus buat sale kat ground floor, kami singgah juga tengok2. Tp tak beli apa, voucher toyurus pun sy tak redeem :( Burn semua points tu kan. Huhu.


sempat membelek tu :)


Kami tak makan kat IKEA pun sebab atok Husna puasa nazar. Maka, lepas jalan2 kami pun pulang ke Saujana Utama rumah SIL.

till next~




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

SyidaGorjes said...

basikal tu belek2 je ke?
kalau aqid, for sure kene beli.
sbb tu skg kami jaraaaaaaaaaaang ke mall.

Elin said...

hi...kite pun g ikea sabtu lepas..best kan klu da kat ikea tu..wajib grab ape2 tak kisah la mahal ke murah.

aCu said...

ada contest si kecil paling ceria! jom join! :)

http://evashoppe.blogspot.com

NM02 said...

lama dah tak p ikea

chugie said...

huda pegi last week ek?

kami pun plan nak ke IKEA cuti 3 aritu, tp cancel last minit.

kalu tak, bleh jumpa2 an kan?

wan nurul hezrina abd halim said...

jarang g ikea nieh tapi adalah sekali g.kat damansara.sekali g huh suka sangat sampai takmau kuar.masatuh maira takde lagi.

best tgk contoh2 perhiasan.gila kejap dibuat..huhu



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi