Wednesday, January 05, 2011

Ke Mana Saya Akan Bercuti? Jom Teka!

Sudah lunch hour :)

Siap masak2 semua, simple saja.

Tak sabar dah rasanya nak pergi cuti2 bersama keluarga PIL weekend ni. Mudah2 an semuanya berjalan lancar. Kami pergi weekend sajalah, Ahad dah chek out :)

Rasa2nya ada sesiapa boleh teka tak ke mana kami nak pergi? Siapa dapat teka dengan cepat dan pantas sy akan belikan ole2 atau cenderahati untuknya dari tempat percutian tu.


Klunya:

  • last time sy pergi tahun 2009
  • boleh chekla dalam archive blog sy ni kalau rajin :)

***Ops! Adik beradik, ipar duai tak boleh teka yer :)***

Pemenang akan diumumkan setelah ada pemberi jawapan yg tepat. Hanya SEORANG saja yg dicari :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

10 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

penang, bt frenggi

A N A K - A N A K K U said...

g PD kot...heheeheh

Fieza79 said...

hamboi berteka teki saje dia...hehe
tenkiu dh dpt FM tuu..br jap td..

Fieza79 said...

nak teka jgk la...

Langkawi kot...hehe

ApasH said...

Akak teka 2 tempat

1. Langkawi or
2. Penang

Cute MuM said...

cameron highland

NM02 said...

langkawi!!!!!!!!!!!!!!

ezan said...

langkawi... kirim coklat 1 boleh? huuhuhu....

hadina said...

seronoknye huda..asyik bercuti aje...
nak gi langkawi lg ek...
kami bila lah nak pegi... :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ala hao nape kita leh terlepas nak neka plak ni



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi