Wednesday, January 12, 2011

Last Day at CH

Part last kira ni. Kisah BBQ di SINI. Banyak lagi gambar2 nya tp tak dan nak edit bubuh watermark semua. Nak upload kat sini lagilah, memang malas sikit. Hehe.

Tak apa, boleh usha kat fb sy yer. Kami hari last tu sempat terjah Kea Farm sebelah Equatorial tu, Cactus Point ada juga singgah.

Also this place (dalam gambar di bawah) tempat shopping and banyak pilihan cactus and flowers. Sy tak ingat namanya tp if u all drive ke atas sikit from Brinchang boleh nampak tempat ni. Ada berderet2 kedai yg menjual souverniors. Boleh pilih saja, tak nak kedai fix price, boleh pergi yg tak fix price means boleh minta kurangla kan.

Husna main benda ni je la tp tak masuk syiling pun confirm muka dia tak seceria macam dalam gambar2 di bawah ni kalau benda tu bergerak :P




konon2 la beraksi...



pulas jangan tak pulas yer...


Then, sy dan encik abang sempat turun ke Rose Valley tp tak masukla tengok. Just jalan2 area tu je. Before balik kami sempat beli sebatang ais krim strawberry tu dikongsi 3 :) Sedap juga yer rasanya. Masam2 manis. Yummy!

Conclusionnya, cuti2 kali ini sangat best dan seronok. Letih tu letih jugalah tengah preggy kan, tp itu semua tidak mengurangkan keseronokkan yg dirasai. Rasa tak nak dah balik since banglo TNB tu pun murah je sewanya kan :)

Next, kami akan ke Selatan pula. Soon. Bercuti di sana pula. Aii...Pn. Huda ni duk bercuti je kerjanya. Bak kata my mom la kan, pulun je sementara masih larat ni, kang dah bersalin esok confirm duduk2 rumah je kan berpantang 44hari :)

thanks 4 those yg mengikuti cerita2 kami di CH ini.


till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

nieda said...

mmg seronok bercuti ni..boleh relax2 dan temgok tempat org..

ieda said...

memang seronok ke CH , pada akak salah satu tmpt peranginan yg menjadi pilihan semua :)

Nia said...

hehe...comel je Husna naik tu,..wah nak g cuti ke Selatan pulak? bestnyaa...

Baby&Me Shopping Style Contest

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sonot dpt bercuti sama kuarga tersyg!!!
arghhh.. lama dh tak enjoy sebegini..
rasa cam nk re-visited lg kat sana..
InsyaAllah.. tp takleh gi time cutikn, crowded!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

mesti best pi tempat sejuk2 ni kan, inagt lagik time kami pi nak manci [unyer la sejuk sib baik ade air panas

chugie said...

husna tak takut ke naik mainan tu? kalau fatin, bila mainan tu gerak.. memang meraung lah jawabnye.



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi