Friday, January 28, 2011

Menginap di Istana Hotel

Salam Jumaat semua,

Pagi2 dah online yer :) Hope semuanya sihat2 belaka.
Nak update cerita ceriti kami menginap di Istana Hotel, KL.

Cool jugak hotel ni. RM250++ per night. And ramai juga foreigner yg pilih untuk menginap di sini. (pssst: ada je mak salleh yg tegur Husna :)) "she's cute...how old is she?"...lebih kurang gitula mereka beramah mesra.

Sebab encik abang pilih hotel ni, kira dekatla dengan tempat seminar dia kat Prince Hotel & Residence. Asalnya memang ada dengar2 encik abang nak duduk hotel Prince ni tp per night je u all RM400++ Huhu. Kang kena hempuk dengan boss dia kang sebab lebih2 pulak :) Walaupun sepatutnya encik abang layak tp dia tak nak la membazir duit company katanya :)

Jom usha bilik yg kami stay ni. Deluxe saja. Superior sudah habis (kalau tak, murah lagi stay superior kan) Huhu. Bolehla asalkan dapat tidur. 15 min juga berjalan kaki nak ke KLCC. Dekat je nak pergi Pavillion tp sy tak pergi :( Tak sempatla...




pantang nampak bath tub...



bath room besar giler...



sinki...



ni kalau nak pakai shower...



bilik sudah bersepah dikerjakan Husna...



bilik lagi...



dapat remote kerjanya nak tekan2...



tu je gambar yg boleh upload kat sini :)

So far okla hotel istana ni, cantik. Ada pool, parking pun senang dan banyak. Terletak di tengah2 KL kan, senang nak pergi BB, Sg Wang, Low Yatt sebab dekat juga dengan monorail. Yg penting kena rajin jalan kaki sikitla :) Faham2 je la parking kat KL ni mahal sikit. Hehe.

Ok till next~

*jangan lupa sertai*

Cute Baby Style Contest

jangan lupa klik hB sy di bawah





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

NM02 said...

pernah stay kat sini tapi lain biliknye.. mungkin dah baru kot skang

SyidaGorjes said...

kalau ada budak kecik, cnfm bilik takkan kemas kan?hehehe

hadina said...

cantik kan bilik mandi dia...kalau lah boleh buat cmtu kat umah,wah best kan...asyik mandi je lah .hehehehe :)

ezan said...

nampak best ek.. selalu lalu depan hotel je. belum pernah masuk kat lobby pun. ni nak kena try gak ni. hehehe...

chugie said...

prince hotel tu.. best tau!



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi