Thursday, January 13, 2011

Ngetop: Ramai orang search Tesco Manjung!

Sy jarang update blog malam2 hari sebab nak rest dan tumpukan perhatian kepada family (poyo je bunyinya :)).

Saja bukak2 akaun nuffnang tadi, usha traffic...ok boleh tahan hari ini. Sy punya blog picisan ini jarang UV nya tinggi melangit, biasa 100-200 je la.

Tengok keywords search rupa2nya ramai yg baca pasal Tesco Manjung :)

Tak sangka pulak paling ngetop topik tu. Hehe. Tp sorila kepada viewer sebab sy tak ambil gambar semalam, if not lebih clear boleh nampak Tesco Manjung tu kan.






Ok sambung esok pulak~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

1 comments:

Nia said...

kekadang topik2 yg kita tak sangka tu la yg naik kan..hehe..

Baby&Me Shopping Style Contest



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi