Monday, January 03, 2011

oh Nuffnang!

Dah lama tak jenguk nuffnang, tiba2 hari ni baru nak bukak.

Adakah disebabkan sy dah lama tak menjenguk nuffnang, maka nuffnang sudah merajuk dengan sy? :(

Last week ada 9 BE, hari ni bukak tinggal 4 je BE sedang berlegar2 di blog kecil sy ni :( Yg lain sudah metered :(

Oh encik nuffnang, kasihanilah sy...bagilah BE baru lagi yer...oh oh! Harap2 encik nuffnang sudi...nnti sy update profile tu balik ok!



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

uhuhu! cecepat update profile :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sama lol kite pn huda oii..
hukhukhuk, seblom de 7, skrg dh jd 3.. huhuhu..
neway, selamat tahun baru.. =)

ajumohit said...

x fahamla mcmana BE tu?? saya tgk nufnang saya ade byk campaign..metered tu apa maksudnya ye? maafla saya baru lg...

wan nurul hezrina abd halim said...

huhu mummy punglah.dah seminggu tak update langsung blog.mau taknya mata takley nak celik.si azni plak kena jangkit sakit mata.huhu



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi