Monday, January 24, 2011

Pakai skirt nak tidur?

Selamat pagi semua,

Hari Isnin menjelma lagi. Alhamdulillah :)
Mari kita ceriakan pagi ini dengan melihat telatah si kecil sy ini.

2 malam sudah, lepas tukarkan diaper Husna, sy nak pakaikan dia baju tidur. Tup3, dia pergi kat almari dia and then dia ambil skirt.

Err...dia bertegas nak pakai skirt walhal dah nak tidur sayang oii...nak tak nak, sy pakaikanla juga dengan tshirt Pangkor.

Huhu. Kalau dia nak, mesti nakla. Janganla kita kata tidak, dia buat2la menangis beriya nanti. Tak kuasa nak marah2 dah malam hari, ikutkan saja.




tengokla tu...mana ada orang nak tidur pakai skirt...





selamba je dia...


Anak2 anda ada perangai macam ni juga ke? :) Jangan tiru Husna sudah...hehehe...


till next~

psst: jadi ke nak buat contest ni Pn.Huda? (mood macam malas)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 comments:

*azni* said...

husna nak tukar2 angin tu..dah bosan tido asyk pakai seluar je kot..hehe..

SyidaGorjes said...

pakaian nak tido mengalahkan macam orang nak pegi jalan.heheheheeee.....

[-suziey-] said...

HIKS..MCM2 HAL HUSNA YEK..OK LA TU AYU SKET DIA TIDO..JGN TERSELAK SUDA..EEEK:d

Fieza79 said...

tu la dia dh bosan tu sesekali nak gak berfesyen...hehee

chugie said...

hehe.. die dah bijak nk pilih baju sendiri ye..

hadina said...

husna nak merasai kelainan tu..mane tau dia cuba try test yg mana sesuai... :)

yatie chomeyl said...

wah, nak tdo pn ttp maintain berjangok husna ni

wan nurul hezrina abd halim said...

tuh maksudnya terserlah sifar keperempuanan husna=)so sweet.nak tidopun still maintain vogue lagi..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi