Wednesday, January 12, 2011

Part 4: Butterfly Farm

Sambungan entry semalam, still lagi berkisar tentang CH. (Part 1, Part 2 & Part 3)
Sy skip cerita di smoke house sebab digi cam sy tak ada gambar best, later sy storyla bila encik abang dah transfer pic from his Omnia 2.

So, today sambungannya kami ke butterfly farm pada petang Sabtu tu. Per entry RM5 adult, kids RM3, baby todd FOC saja.



antara butterfly yg ada di sini...

Since kami masuk tu dah jam 5pm, maka tak dapatla tengok butterfly beraksi menghisap madu ke apa, mereka duk bergayut kat atas sbb tidur kut. Tak banyak yg lepak2 di pokok bunga.



Husna excited tengok fish je la...



my lil chubby...



Husna dan ummi...



Syifa' geli geleman kena kacau dengan butterfly :)



Husna dan wan (mil)



family si kembar...dah penatla tu berdukung je kerjanya :)

Ok itu je antara pic menarik yg ada dalam koleksi sy...later sy share lg la yer...
Sy akan sambung dengan aktiviti bbq, lepas tu end CH story kut. Banyak sangat nak diceritakan tp tak dah pulak nak mengarang :)




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

SyidaGorjes said...

mesti best pagi sana time sejuk2 ni.barula feel macam kat overseas gitu....

::Mamalyna:: said...

plan nak p sane ngan mak dalam bulan 1 nie... tp mak tak sihat lagi, so hold dulu..

Fieza79 said...

ohh kat sini..jinak kan rama2 tu...

mana pic dkt ladang teh..mesti best gamba2 kat situ...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kita pun ada masuk kat farm ni, tapi dengan balqis je yang lain tak nak masuk sebab penat



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi