Wednesday, January 05, 2011

Pemenangnya ialah...

Ok, berkenaan jawapan teka teki tak seberapa dari sy tadi...
jom sy umumkan jawapannya dan siapakah yg kena?

Teng teng teng...

kalau ditelek2 gambar di bawah ini, confirm kawan2 boleh teka kan :)
tempatnya pun boleh kata dekat je dengan rumah kami. Last time pergi masa ikut encik abang outstation tempat ni.

..
..
..
..
..
..
..
..













...
...
...





Cameron Highlands
*credit pic to google*




dan peneka paling pantas dan satu2nya yg menjawab dengan betul ialah...











tadaa....





TAHNIAH!!!

kepada Cute Mum!
rajin join CGL cute mum ni, selalu bertuah :)

ok, insyaAllah sy akan belikan ole2 special untuk cute mom
may be salah 1 dari di bawah ini
sama ada jeruk strawberry,
FM,
tshirt ke,
jagung manis ke (hehehe)
sekotak teh cameron pun ok kan :)

tengokla macam mana...

nanti Cute Mom emelkan details kepada sy ok

nhak_1103@yahoo.com

*kepada kawan2 lain, jangan bersedih hati yer...nanti sy buat lagi teka teki*


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

9 comments:

hadina said...

nak gi cameron ek....
selamat bercuti lah yer... :)

wan nurul hezrina abd halim said...

huhu tak sempat nak teka sb kejo berlambak atas palo...tahniah cute mom.mmg rajin main contest=)

atfina said...

baaaru nak teka cameron highland... tgk2 teka teki dah tutup... :p

Fieza79 said...

aduhh...nk teka itu la tadi...hehee huhuu...

tahniah buat peneka tu...

chugie said...

rajin tul huda buat teka teki ye.. moga murah rezeki..

nieda said...

nak g cameron yer...happy holiday..terasa nyaman aje..hehe

Cute MuM said...

mekasih...
dah emailkan details..

selamat bercuti...

Huda said...

thanks kawan2 semua :)

SyUhAdA said...

thniah cute mom..

syu bru je gi cameron 2 mggu lps..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi