Thursday, January 27, 2011

Penat balik from KL

Salam hari Khamis kawan2.

Baru berkesempatan nak online tengahari ni. Letih sebenarnya. Baru sampai from KL jam 11am tadi. Konon nak balik malam tadi tp kami bantai tumpang tidur kat rumah SIL sampai Subuh.

Chek out from Hotel Istana semalam jam 2pm, lepas tu pergi jalan2 kat KLCC punya pasal. Masuk Petrosains la bagai, sudahnya penat di situ je la. Tu yg tak jadi balik malam tadi.

Tak apa, slowly nanti sy pergi jengah rumah kawan2 dan update jalan2 kami di KL.

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

6 comments:

Fieza79 said...

wahh..byk citer ni..tak saba nk tgk gamba..hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya pi jenjalan, nanti jangan luper story k...take rest huda tak register heartbeat lagik ke, jom la register

chugie said...

wah.. jalan sakan kat KL ye.. update lah cite k!

SyidaGorjes said...

orang kl pun tak pernah sampai petrosains.maluuuuuuuuuuuu....

*azni* said...

wah,mesti byk cite akn dikongsi nnt..btw,rehat2 la dulu..hilangkan penat tu..

Izan Ishak said...

takpe huda...rehat puas2 dulu ye~



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi