Friday, January 14, 2011

Pinky Girl

Hari ini Jumaat macam lemau sikit yer.

Tp tak apa, Jumaat hari penuh barakah. Alhamdulillah, hujan turun juga di siang hari di Manjung ni. Lama dah tak hujan siang biasa hujan malam2 je. Brrrr...sejukkkk!

Nak cerita si kecik sy ni. Boleh kata banyak juga baju Husna dalam koleksinya yg berwarna pink gitu. Kebetulan kut, sy jarang pilih pink sebenarnya time shopping tp kadang2 terambil juga :)

Jom tengok aksi Husna dengan tshirt pink dan topi pinknya. Skirt je warna black.



malu2...



sedang tengok cat...khusyuk...



what im thinking? erm...


Sebetulnya, sy suka pelbagaikan warna baju dan seluar/skirt/dress Husna. Tak nak la asyik pink je kan. Sebabnya, Husna pun ada favourite warna dia. Sy rasakan Husna suka warna purple macam sy juga :) Bila dia nampak baju warna purple dalam almari dia excited sikit. Satu lagu favourite tshirt dia brand kiko ada gambar ice cream. Dia akan sebut "mana baju eskem na?..." tp baju ni warna cyan blue.

Apa warna favourite anda? :)

Selamat berhujung minggu yer kawan2! Take care semua!

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

chugie said...

comel husna dengan topi tu.

fyna said...

ciut......





jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

CuppyCakeMommy said...

dulu merah..tapi skang bila dah ada anak pompuan..terus bertukar ke pink..heheh

husna ,siti ada tag husna join contest..jom join last date esok

wan nurul hezrina abd halim said...

cumilnyer akak husna..hikhik pinky lagi.budak pompuan kalu pakai pink mmg cumil



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi