Monday, January 03, 2011

Rezeki Tahun Baru

Assalamualaikum wbt,

Selamat tahub baru 2011 masihi! Moga semuanya baik2 saja, azam pun jangan lupa yer :)

3 hari blog sy bercuti panjang, macam tuannya juga :) Kami tak ke mana sangat pun, pergi KL je sebab ada kenduri kahwin saudara belah my FIL kat Bandar Tasik Selatan. As usual, staynya di rumah SIL kat Saujana Utama, Sg.Buloh.

Ada jalan sikit2, nanti sy update cerita jalan2 tu.

Ini nak cerita, pagi2 sy buka emel dan blog diberitahu sy dinobatkan salah seorang pemenang untuk 2 giveaway yg sy ada join before this.

1 top referrer blog Nia (result HERE)

Baby & Me


1 lagi one of the winner lin handmade greetings card (result HERE)

Alhamdulillah, rezeki tahun baru. Sy pun tak menyangka. Rezeki adik dalam perutla tu :)
Lately ni dah received beberapa hadiah kemenangan tp tak dan nak post kat sini. Sy malas nak transfer gambar sebenarnya :)

Ok, next entry nnti sy cerita jalan2 KL pula yer. Weekend ni nak pergi bercuti pula, if ada rezeki lebih sy beli ole2 untuk buat giveaway kat kawan2...insyaAllah.

till next~

psstt: letih lagi ni :(


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

SyidaGorjes said...

rezeki awaL tahun.congrats!

eT said...

Alhamdulillah...murah rezeki..:)

atfina said...

jalan jalan pon..jgn lupa rest :)

Zefa NorAsmara said...

Tahniah huda.. :-)

wan nurul hezrina abd halim said...

aah rezki tahun baru n rezki husna=)tahniah taw...suka nurul kalau kengkawan menang=)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi