Tuesday, January 18, 2011

Roti bakar jam strawberry dan teh strawberry

Yummmy!

Selamat pagi semua...

Siapa suka tajuk tu?

Kalau suka pun, nak buat lagu mana? Takkan sy nak post those things ke meja kawan2 semua? :)



ada yg terliur? :)


Sedap kan...roti bakar kita sapu jam strawberry dan planta, manakala teh nya pula teh o panas perisa strawberry. Bubuh gula sikit je dalam teh tu. Memang ngam ho! Kaw2!

Sedap dimakan ketika perut betul2 tengah lapar, confirm mak mertua lalu pun tak perasan punya!

Jom pekena sekali!!!

Sorryla kawan2, masih lagi ada cebis-cebisan dari CH :)


till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

7 comments:

Fieza79 said...

huda..kami pun sejak2 ni asyik roti bakar sapu planta dan jem stroberi je...sama la kita huda..hehe mmg sedap kann..

SyidaGorjes said...

part teh tu tak bape jeles sgt,tp roti bakar tu bole menggugat iman sbb dah lama tak makan.nak cari toaster la balik nanti.

Izan Ishak said...

sedap tu huda!...jem stoberi...air teh stoberi. mmg ngam ho!

Nadia arRumaisha said...

breakfast yg ringkas tp menyelerakan...

Puan ApasH said...

pernah sekali gi umah kawan en.hubby dia jamu teh strawberry tu tapi rasanya dia letak byk gula sebab manis ya amat. Sampai tak boleh nk minum.

chugie said...

amboi.. sedpnye.. tp jangan amal selalu ye. manis2 ni harus di pantang time pregnant, cam sy! ekekeke...

wan nurul hezrina abd halim said...

nie mesti ole2 dr cameronkan..tapi series teh stwberi mmg sedapkan.terasa wanginya..meh pos kat nurul cket



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi