Monday, January 17, 2011

Rumah Asap



Ahha! ini adalah entry sampingan.

Sambungan cerita2 di CH last week :)

Kami ke rumah asap atau in englishnya smoke house.
Merasala ambil gambar kat tempat ni, deco english kan, tp tak masuk dalamla. Encik abang siap berangan next audit work, dia nak buat kat CH and nak try stay kat smoke house ni :)



dalam pic ni kelihatan sangat perut sy kan :)



perut dah tak nampak,
bisa ditutup...



ummi paksa husna bergambar...


Ada dalam 10-15 minit kami lepak2 ambil gambar di sini. Tak dapat ambil gambar kat phone booth sebab tengah renovation. Jadila nampak smoke house tu kan :) Cun juga.

Balik rumah PIL last Saturday, my PIL masih seronok mengenangkan cerita2 holiday kami di CH. InsyaAllah ada rezeki nanti sy ajak encik abang bawak mereka jalan2 CH lagi :)

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

7 comments:

wan nurul hezrina abd halim said...

alo lo lo cumil aper perut tuh..hehe itu tandanya kita sedang preggy n wanita preggy dapat keistemewaan yang banyak=)

Izan Ishak said...

yelah huda...cantiknya rumah asap tu!

haah..pic yg first tu dah nampak dah perut huda. seri ibu mengandung dah nampak dah. makin cun tau!

Puan ApasH said...

dah banyak kali ke CH tapi tak pernah terlintas nak bergambar gi Smoke House. huhuhu

chugie said...

sy x sampai sini lg lah..

dh nampak perut huda dh tu..

nieda said...

wah, happynya jenjln ramai2...kalau husna dah petah berckp nanti lg seronok, 7 hari 7 mlm x habis lagi cerita holiday kt cameron.hehe

p!nkerton said...

hari tu ada member duduk kat smokehouse tu. mmg cantek gila dia kata :)

CuppyCakeMommy said...

belum sampai lagi kat sini..insya one day..haah la huda perut dah nampak cute miut nye



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi