Wednesday, January 05, 2011

Singgah di Masjid as-syakirin

Sambungan cerita ini. Setelah kenyang makan2 di rumah kenduri saudara FIL tu (Alhamdulillah), kami pun nak balikla kan. Ikut mrr2 jalan ada sebahagiannya akan tempuh juga jammed. Bukan jammed apa, slow je traffic. KEreta banyak.

Lalu depan Zoo Negara, ok rasanya kami boleh agak dalam zoo tu confirm penuh. Sebab boleh nampak orang duk parking sampai ke luar. Mak aih... semua ambil kesempatan pergi zoo time tahun baru :)

Then, kami ke Danau Kota sekejap jumpa my SIL. After that, terus nak balik tp singgah jap solat Zuhur kat Masjid as-syakirin, Gombak.

Masjid nya luas. Isk3...budak2 bertiga ni apa lagi, berlari sakanla. Tak reti diam. Jemaah tak ramai yg singgah solat sebab time tu dah pukul 2 lebih.



apalah diintainya si Husna and Hannah ni?



ini ketua kumpulan..paling tak reti diam...



Hannah...si Humaira time ni dalam masjid lagi...

Dah macam apa je duk mengejar budak2 ni terutamanya Husnala ketuanya. Macam berlari kat padang pulak. Keluar ke dalam. Main suis kipasla, ambil rehalla...adeh :)

Tp mereka tak menjerit2 cuma excited dapat jalan2 dalam masjid ni je. Usai solat, kami pun gerak balik ke Saujana Utama. Penat seharian berjalan2 ke kenduri kahwin dan duk mengejar si kecik bertiga ni :)

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

nieda said...

sukalah budak2 masjid tu besar..hehe

Huda said...

nieda - payah nak ngejor nye :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

eh ni sama lahmasjid yang kita singgah time balik dari zoo ari tu...wah bestnya pi zoo ek

Nia said...

alala,..ketua kumpulan tu comel betol!



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi