Friday, January 21, 2011

Special entry for me

Semalam sudah keluar pun special entry untuk sy di blog Nia (boleh baca di SINI)

Bila sy baca balik, kelakar and nak tergelak pun iyer. Sebab sy jawab semua soalan Nia tu secara spontan dan lupa nak check balik :)



klik sini


Tp tak apalah, spontan lagi best kan. Ikhlas terbit dari hati sendiri :) Dalam masa yg sama sebenarnya sy rasa happy and terharu sebab ada yg sudi nak post special entry untuk sy. Thanks to Nia! Hope kita akan maintain gang sampai bila2 :)

Sy ni bukanlah bagus sangat pun kan, sekadar suka2 berkongsi apa ada di blog yg kerdil ini. Masih banyak benda sy tak pandai lagi dan dalam proses belajar. Kawan2 yg lain pun macam itu juga kan. Sebolehnya dalam satu hari tu sy akan cuba juga untuk bw rumah kawan2 bg sama rata untuk menghargai kehadiran mereka di blog sy dan meninggalkan komen2 yg menarik untuk dibaca. Sy suka! :) Terima kasih yer!

Happy blogging everyone! Sayang u all~

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

7 comments:

chugie said...

wow shoknye!

*azni* said...

azni dah baca kat blog nia tu..best je baca ayat2 yg huda tulis..padat n mendalam maksud nye..hehe..

eB ezrin said...

tahniah :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah tahniah huda, tak sia2 tepek lama2 kat entry tu....heartbeat untuk huda

wan nurul hezrina abd halim said...

tahniah huda..

nieda said...

tahniah..syok

Nia said...

insha' Allah..geng sampai bila2 ya :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi