Monday, January 10, 2011

Sy tak tengok AJL pun

Dah tengahari baru nak on9 :)

Letih lagi, turun from CH semalam around 12pm. Lepas tu singgah lepak2 kat Hutan Lipur Kuala Woh. Then, singgah juga Tapah siap encik abang tidur2 kat umah her sis.

Dah nak Maghrib sampai Kg. Teluk Sareh. Jam 8.30pm baru gerak balik Manjung. Sungguh letih. Sampai rumah punggah beg dalam kereta. Basuh baju. Masak air then terus naik atas. Memang tak ada mood langsung nak tengok AJL tu.

Lagipun sy rasa, umur sy ni dah macam tak berapa nak layan hiburan sangat :) Suka2 tengok je la, tak mengadap langsung :) Sama macam lain2 program hiburan, sekadar tengok dan tak meninggalkan kesan. One thing juga, sy prihatin baby dalam perut ni. Alam rahimnya takkan nak diisi dengan elemen hiburan saja kan :) Ada ke kawan2 yg macam sy ni?

Tahu2 pagi tadi encik abang baca thru his phone, Ana Rafali yg menang yer. Rasanya itu je kut lagu dia yg pernah dengar dan famous. Lain sy tak sure sangat.

Ok, nanti sy update cerita2 di CH. Walaupun pendek percutiannya tp sangat enjoy all the momments. Rasa macam tak nak balik tp apakan daya, kena jugalah balik kan.

till next~


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 comments:

chugie said...

sy pun tengok awal2 je AJL tu.. pastu x larat nk layan mata dh.

[-suziey-] said...

kita tgk awal2 jek..pastu tido kan aQeel..ekke:D

Fieza79 said...

sama la kfieza pon tk layan sgt hiburan dh skang nie..mmg byk ketinggalan lah...AJL...huhu mmg tk tgk pon...

Izan Ishak said...

k.izan pun tgk gitu2 je.

best tu huda pi CH...kami ni ntah bila dpt ke sana...lagi2 bila dah mula sekolah ni kan.

wan nurul hezrina abd halim said...

selamat pulang huda=)

tengok jugak cket2

W a n i e said...

wanie pun tgk setakat jam 11mlm je akak.. x larat dah mata duk melayan.. tau Ana Raffali menang through paper online..

wanie start study & keje memang x melayan sgt dah cite2 ni.. sekadar tgk saje.. =)

SyidaGorjes said...

saya pun tak tgk ajl sbb aqid nak tgk katun.akhirnya saya tido pada jam 9.

A N A K - A N A K K U said...

samerlah kita, dah x rase hiburan dan muzik bingit tue sesuai....adakah ini di katakan dah tua...uwaaaaaaa;p



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi